Dedeman Holding | Turizm

Dedeman Holding

TURİZM

Dedeman Hotels & Resorts International 50 yılı aşkın süredir misafirlerine Dedeman'a özgü benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veriyor...

Dedeman Hotels & Resorts International 50 yılı aşkın süredir misafirlerine, bulundukları şehrin en güzel bölgelerindeki otelleri, profesyonel çalışanları, geniş hizmet yelpazesi ve Dedeman'a özgü benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veriyor. Irak, Kazakistan ve Türkiye'nin dört bir yanındaki Dedeman Otelleri'nden birine gelen konuklarını, "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği" ile karşılıyor.

Ziyaret ettiğiniz bölgenin ruhunu hissetmek ve "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği"ni keşfetmek için, sizi otellerimizden birine davet ediyoruz.

1966 yılında turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu; Dedeman İstanbul, Dedeman Bostancı, Park Dedeman Bostancı, Park Dedeman Eskişehir, Dedeman Palandöken, Dedeman Palandöken Ski Lodge, Dedeman Konya, Dedeman Şanlıurfa, Park Dedeman Trabzon, Dedeman Zonguldak, Dedeman Tokat, Park Dedeman Elazığ, Dedeman Oskemen, Park Dedeman Denizli, Park Dedeman Gaziantep, Park Dedeman Kastamonu, Dedeman Erbil otelleri ile hizmet vermektedir. 2013 yılında açılan Dedeman Erbil ve 2014 yılında açılan Dedeman Oskemen’in de otel bünyesine katılmasıyla yurt içi ve yurt dışında toplam 17 otelinde ‘Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’ ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, sektörün en köklü geçmişe sahip markası olmasının yanı sıra, Türkiye’nin de ilk uluslararası otel markasıdır. Nisan 2012’de hizmete açılan Park Dedeman Denizli ile bir ilke daha imza atan Dedeman Hotels & Resorts International böylece ikinci otel markasını geliştiren Türkiye’nin ilk otel zinciri olma gururunu taşıyor.

Dedeman, Türkiye otelciliğindeki liderlik vasfını birbirinden farklı otelleriyle birçok bölgenin turizme açılmasında öncülük ederek de göstermiştir.

Dedeman yaz turizmine hizmet eden, Türkiye'nin doğa harikası güzelliklerini gözler önüne seren otellerinin yanı sıra, kış turizmi konusunda da iki seçkin kayak oteli ile hizmet vermektedir. Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından tescilli kayak pistleri ile Dedeman'ın Palandöken, Palandöken Ski Lodge Otelleri ile yerli ve yabancı pek çok kış sporları tutkununu ağırlamaktadır.

DAHA FAZLA BİLGİ