Dedeman Holding | 2020 Denizli Yılı Olacak

Dedeman Holding

BASIN ODASI

Keyifli bir Dedeman misafirliği yaşatarak seyahatlerinizden daha fazla zevk almanıza katkıda bulunabilmek amacıyla sizin için özel paketler hazırladık...

2020 Denizli Yılı Olacak

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Denizli'de bulunan Park Dedeman Denizli'de 2020 yılı beklentilerini paylaştığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman "Doğa harikası ve şifa kaynağı Pamukkale, arkeolojik değeriyle Hierapolis, Tripolis antik kenti ve Dünya Kültür Mirasına girmesi beklenen Laodikeia antik kenti, alternatif sporlara ev sahipliği yapan Honaz Dağı ile 2020 yılında 3 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turist ağırlamaya hazırlanıyor. Bizler hep birlikte, Denizli'nin barındırdığı kültürel ve doğal mirasa sahip çıkan bir yaklaşımla, Denizli'nin turizm potansiyelini daha da ön plana çıkaracağız." dedi.

Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Turizm Grubu, 1966 yılından bugüne kadar değerleri, gelenekleri ve tecrübesiyle ikisi yurt dışında olmak üzere 17 oteli ile ülkemize ve turizm sektörüne hizmet ederek otel sayısını 10 yılda 50'ye çıkarmayı ve işlettiği mevcut otelleri ile bulunduğu bölgelere ve iş ortaklarına değer kazandırmayı hedefliyor.

Dedeman Turizm Grubu, yatırımcı Apeas A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kamil Taymaz ile güç birliği yaparak Türkiye'deki ilk Park Dedeman markalı otelini bundan 8 yıl önce dünyanın pek çok ülkesinden Pamukkale'yi ziyarete gelen misafirlerin de "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği" ile ağırlanması amacıyla Denizli'ye kazandırmışlardır.

Park Dedeman Denizli Genel Müdürü Seher Gökçe'nin ev sahipliğinde, 12 Mart 2020 Perşembe günü gerçekleşen basın toplantısına, Sayın Banu Dedeman ve Dedeman Turizm Grubu İcra Kurulu üyeleri katıldı.

"Dedeman Turizm Grubu'nun üst yönetimi, Türkiye çapında gerçekleştirdiği bölge ziyaretlerine devam ediyor."

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Bugüne kadar farklı bölgelerde yer alan otellerimizle, bulunduğumuz bölgelerin gelişimine yön veren bir grup olduk. İcra Kurulu Üyelerimiz ile birlikte otellerimizin olduğu illeri ziyaret ederek hem mülki amirleri ziyaret ediyor hem de bu bölgelerde turizmin gelişmesi adına neler yapabileceğimizi detaylı olarak araştırıyoruz. Denizli' de bizim önem verdiğimiz bölgelerden birisi. Özellikle 2018 yılından beri bölgenin yakaladığı turizm ivmesini büyük bir mutlulukla takip ediyoruz.

Bölgenin, çevreye duyarlı yeşil yıldız sahibi ilk otellerinden biri olan Park Dedeman Denizli, konforlu 120 odası, toplam 684 metrekare ve 500 kişi kapasiteye ulaşan çok amaçlı ve geniş toplantı salonları ve profesyonel ekibi ile hizmet sunuyor. Başta iş dünyası olmak üzere seyahat eden tüm yerli ve yabancı misafirlerimize, sade ve modern tasarımımız, deneyimli ekibimiz ile özel bir hizmet sunuyoruz. Park Dedeman Denizli olarak, barındırdığımız nitelikler ile hem konaklama hem de tekstil ve diğer sanayi kollarının bölgede gelişmesiyle artan toplantı ve organizasyon etkinlikleri için bölgenin en çok tercih edilen oteline dönüşmüş durumdayız. 2020 yılında da hem iş dünyasının organizasyonlarına hem de Denizli halkının düğün, kına, nişan gibi davetlerine ev sahipliği yapacağız.
Bizler hep birlikte, Denizli'nin barındırdığı kültürel ve doğal mirasa sahip çıkan bir yaklaşımla, Denizli'nin turizm potansiyelini daha da ön plana çıkarmak için bu yıl da çok çalışacağız." dedi.

Hedef: Kadın çalışan sayımızı daha da artırmak

Sektördeki insan kaynağının ve kadın çalışan sayısının artmasının önemine değinen Dedeman Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman sözlerine şu şekilde devam etti. "Park Dedeman Denizli otelimizin genel müdürü Seher Gökçe. Seher Hanım gibi birçok başarılı kadının Dedeman'da görev almasını arzu ediyoruz. Şuan Dedeman Turizm Grubu'nda çalışan arkadaşlarımızın yüzde 31'i kadın, Otelcilikte İcra Kurulu üyelerimizin yüzde 50'si kadın. Dedeman Holding Yönetim Kurulu'nda kadın oranı yüzde 40, Dedeman Madencilik Yönetim Kurulu'nda bu oran yüzde 33. Otelcilik şirketlerimizden birinin yönetim kurulu yüzde 66, toplam 5 şirketimizde kadın çalışan oranı ise yüzde 50 seviyesinde. Bu oranlar Türkiye ortalamasının üstünde rakamlar. Bu yüksek oranların daha da artması öncelikli hedeflerimizden biri."

Dedeman'dan yerel makamlara ziyaret

Dedeman Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Dedeman Turizm Grubu İcra Kurulu Üyesi Gündüz Yeşil ve Park Dedeman Denizli Genel Müdürü Seher Gökçe, Apeas Turizm Grubu Başkanı İlhan Önder, Apeas İcra Kurulu Üyesi Hamit Cevat Bage ile beraber basın toplantısının yapıldığı gün ayrıca ilin yerel makamlarını ziyaret etti. Dedeman yönetimi, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci olmak üzere yerel makamlar ile bir araya gelerek Denizli ilinin turizm gündemini değerlendirdikleri görüşmeler gerçekleştirdiler.