Dedeman Holding | Mehmet Kemal Dedeman Proje Yarışması

Dedeman Holding

MEHMET KEMAL DEDEMAN PROJE YARIŞMASI

Başarının sırrı; hedefi mevcut koşullar çerçevesinde olabildiğince net görebilmek ve belirlenmiş kurumsal kalite normlarına uygun mihenk taşlarını dizerek, başarıya en optimal verimlilikle varmaktır...

Başarının sırrı; hedefi mevcut koşullar çerçevesinde olabildiğince net görebilmek ve belirlenmiş kurumsal kalite normlarına uygun mihenk taşlarını dizerek, başarıya en optimal verimlilikle varmaktır. Başarıyı getirecek hedefin tespit edilmesi mevcut sosyo-ekonomik ve teknik durumların etraflıca değerlendirilerek, örneklerin karşılaştırılması ve bu bilgilerin ışığında geleceği tasarlamakla mümkün olabilir. Kısaca; Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge), topluma yön veren işletmelerin sağlam adım atma sorumluluğu gereği vazgeçilmezdir. Topluma, doğru hizmeti zamanında vermek öncelikli misyon olmalıdır.

Dedeman Grubu kurucusu Mehmet Kemal Dedeman'ı misyon ve hedefleri doğrultusunda anarken, ülkemiz madencilik ve turizm sektörlerinin gelişimine katkıda bulunmak ve özgün, uygulanabilir fikirlerin yaratılmasını teşvik etmek amacıyla 2004 – 2014 yılları arasında gerçekleştirilmiştir.